Archieven: horeca

horecagoedkoop

Bier, wijn, Flugel & energiedrank

De carnavalskrakers van horecagoedkoop.nl

Het is weer bijna zover; carnaval. Met name in de provincies onder de grote rivieren wordt dit – van oudsher katholieke – feest jaarlijks gevierd onder het genot van een lekker pilsje. Er zijn zelfs petities gestart om de carnavalsdagen om te toveren tot nationale vrije dagen. Dat geeft wel aan hoezeer het leeft. Overigens wordt niet alleen in het zuiden van ons land feest gevierd, ook in delen van Twente doet men mee met deze traditie.

Horecagoedkoop.nl

Om de horecagelegenheden in deze drukke tijden te voorzien van voldoende alcoholische versnaperingen in deze week van praalwagens, als pinguïns verklede burgers en de beste Nederlandstalige hits, hebben ook wij de nodige carnavalskrakers geselecteerd. Want er mag dan wel een hoop bier en wijn doorheen gaan, als echte Nederlanders willen we het liefst zo goedkoop mogelijk aan onze behoeften tegemoet komen. Uit ons complete assortiment hebben we de hardlopers geselecteerd om carnaval tot een groot succes te maken. Bekijk deze topaanbiedingen direct;

Wacht niet te lang met bestellen, want over een week barst het feest al los. En dan zit je niet te wachten op een leeg voorraadmagazijn, waardoor je honderden euro’s aan omzet misloopt.
Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder kijken naar de nieuwe carnavalskraker van de Snollebollekes samen met Coen en Sander van Radio 538.


Effectieve manieren om je horecabedrijf te promoten

Vooral horecabedrijven in de binnenstad zullen veel last hebben van concurrentie, het kan daarom ook erg lastig zijn om klanten te krijgen. Echter door jezelf goed te promoten is het mogelijk om het aantal potentiële klanten te vergroten. In dit artikel lees over enkele manieren om je horecabedrijf te promoten, er wordt wel van uitgegaan dat je kwaliteit levert.

Werkkleding bedrukken

Het bedrukken van werkkleding is een geweldige manier om je logo door klanten te laten onthouden. Ook geeft het een professionelere uitstraling, dus voor de horecabedrijven die dit nog niet doen is het zeker een aanrader. Je kan t-shirts bedrukken voor de bediening, en kokskleding voor de keukencrew.

Een vlaggenmast met bedrijfsvlag

Het kan voor de horecabedrijven die nogal afgelegen liggen wellicht erg handig zijn om het bedrijf (inclusief bedrijfslogo) op een vlag te laten bedrukken en aan een vlaggenmast te koppelen, zo wordt het bedrijf beter zichtbaar, maar ook de auto’s en fietsers die langskomen zien de vlag en dus ook je bedrijf. Overigens kunnen horecabedrijven die afgelegen liggen er wellicht ook goed aan doen om een bord langs de weg te zetten (heeft wel een vergunning nodig) waarop je bedrijf staat samen met een route.

Social Media

De laatste jaren is social media een erg groot platform geworden voor bedrijven, vooral Facebook is een geweldige manier om klanten te bereiken. Door je bedrijf te promoten op Facebook of andere social media kanalen vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf en je bereik is op social media heel groot, wie heeft er tegenwoordig geen Facebook? Mocht je nog niet (veel) aan social media doen is het erg belangrijk om er meer focus op te leggen, je concurrenten doen het waarschijnlijk ook!

Hopelijk heeft dit artikel je wat inspiratie gegeven om je horecabedrijf te promoten.


biertap huren

Biertap huren in Groningen

Wil je een biertap huren in Groningen? Een gezellig feestje of evenement kan niet zonder een lekker vers getapt koud pilsje. En jij weet ook dat het lekkerst bier uit een tap komt in plaats van een blikje of flesje. Huur daarom een biertap en geniet van een onbezorgde avond met je collega’s, vrienden of familie.

Bij het huren van een biertap moet je erop letten dat je de juiste koppeling gebruikt. Veel merken hebben een eigen, specifieke koppeling op de vaten. Ook het koel houden van het bier is een factor waar je rekening mee moet houden. Wat zou het dan handig zijn als er een optie was waarbij je het totale plaatje kan huren, geen rekening hoeft te houden met technische informatie en ook nog eens vrijgesteld bent van de schoonmaak. Geen zorgen, geen stress en puur genieten van de sfeer en een lekker biertje.  Heerlijk toch?

Naast de biertap worden ook de frisdranken eventueel wijn compleet verzorgd, inclusief ijsblokjesmachine. Door de jarenlange ervaring kan men precies inschatten wat je nodig hebt, zodat je achteraf niet met teveel ingekochte drank blijft zitten.

Bier van de tap

Voor de biertap kan je kiezen uit diverse merken bier. Van Heineken tot Amstel tot het huismerk, waarmee je nog meer bespaart, maar niet inlevert als het gaat om de kwaliteit van het bier. Huismerk bier is absoluut geen minder product dan het bier van de grote merken.

De juiste kennis, veel ervaring en het beste materiaal. Om een biertap te huren hoeft u voortaan nog  maar aan één bedrijf te denken.


bar-verhuur

Bar huren?

Een bar huren is een ontzettend leuke manier om van een feest een succes te maken! Met een mobiele bar is elke ruimte een ideale oplossing voor een feest. De bar is overal te plaatsen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest geven op kantoor. Of is er iemand 50 jaar geworden? Maak van je woning een feestlocatie.

Gin Tonic Bar

Een leuke Gin Tonic Bar maakt het nog wat specialer. Dit maakt het echt super hip! Dus wacht niet langer en bekijk alle mogelijkheden hiervoor.


Horeca kleding

Werkkleding voor in de horeca

Wanneer u een eigen horeca zaak heeft moet u vaak erg veel regelen. U moet ervoor zorgen dat uw horeca zaak goed draait, dat is natuurlijk het grootste belang. Daarnaast zult u uw personeel moeten “onderhouden” en u zult ervoor moeten zorgen dat alles goed op orde is. Dit is vaak veel werk en daarom schiet de horeca kleding er nog wel eens bij in. Veel ondernemers beseffen niet dat horeca kleding juist de uitstraling van het bedrijf bepaalt.

Horeca kleding bestellen, hierbij creëert u een professionele uitstraling!

Wanneer mensen in uw zaak zijn, zullen zij vaak het eerste oog op hebben en dit kan natuurlijk bepalend zijn voor het succes van uw bedrijf. Daarnaast is er tegenwoordig ook nog eens veel concurrentie tussen de horeca ondernemers. Er zijn namelijk veel horecazaken en als u zelf eigenaar van een horecazaak bent is het aan u om uzelf te onderscheiden van de andere horecazaken. Dit kunt u doen op veel verschillende manieren. Ten eerste kunt u natuurlijk een eigen stijl nemen, een stijl die niet iedere horecazaak heeft. Op deze manier maakt u al een verschil en kunnen klanten bewust voor uw horecazaak kiezen. U kunt alles aan deze stijl aanpassen:

  • bijvoorbeeld uw inrichting
  • uw gerechten
  • uw horeca kleding.

Wanneer u hele mooie horeca kleding zult bestellen, maakt u juist dat onderscheid en ook natuurlijk het verschil. Wanneer u een chique zaak heeft, is het ook van groot belang dat uw werknemers chique gekleed zullen zijn. Op deze manier zal uw horeca zaak een geheel vormen en dat zorgt voor rust en geeft een erg nette uitstraling. Ook de klant zal dit zien en dit blijft vaak niet onopgemerkt, daarom is het van groot belang dat u goede horeca kleding laat bestellen.

Waar kunt u de kleding bestellen?

Wanneer u graag horeca kleding wilt bestellen dan kunt u dit eenvoudig online doen. Het is van groot belang om te kiezen voor een goed bedrijf met een ruim assortiment, op deze manier zorgt u ervoor dat niet vele andere zaken dezelfde kleding hebben als u. Daarnaast is het fijn dat de werknemers veel ervaring hebben en professioneel zijn, op deze manier kunt u namelijk bij hen terecht wanneer u vragen heeft of ergens eens niet uitkomt.

Kijk op Horeca Startkabel voor meer groothandels.


Biertap huren in Groningen

Feestje te vieren? Huur een biertap bij een specialist in Groningen

Een bier tap huren in Groningen

U organiseert vast wel eens een feestje, super leuk natuurlijk, een avondje doorbrengen met uw eigen vrienden en familie. Naast dat het organiseren van een feestje heel leuk werk is, is het vaak ook wel veel werk om alles te organiseren zodat uw feestje op en top verloopt. Bij één van uw vrienden heeft u vast wel eens gezien dat er een bier tap wordt gehuurd, wat naast dat het gewoon heel gemakkelijk is, veel plezier met zich mee brengt. Het grote voordeel van zo’n soort bier tap is namelijk dat iedereen zelf zijn of haar bier kan tappen en dit is wel zo fijn. Zo’n tap is namelijk erg goed voor de sfeer op een feestje. Op deze manier zou namelijk in principe iedereen zijn eigen bier kunnen tappen, maar ook wanneer u iemand in de catering zet bent u ervan verzekerd dat u beschikt over de juiste bier tap. Dat is natuurlijk iets wat u wilt bereiken op uw feest. Een feest organiseren kost namelijk erg veel tijd. U moet enorm veel dingen regelen en dat is niet altijd even snel gebeurd. Het is daarom ook heel fijn om een deel van uw werk uit te besteden en dat kunt u doen wanneer u zelf een bier tap inhuurt. Het grote voordeel is dat u gewoon uw bier tap kunt huren in Groningen, u hoeft daarvoor helemaal niet ver te reizen en dat is wel zo fijn. Op deze manier kunt u namelijk goed communiceren over de afspraken met het verhuurbedrijf omdat het niet al te ver weg is. Het is wel van groot belang dat u een tap van grote kwaliteit huurt, u wilt natuurlijk geen narigheden op uw feest en met de huur van een goede tap zult u dit zeker voorkomen.

Het huren van de bier tap in Groningen

Wanneer u van plan bent om een biertap te huren, kunt u het best even zoeken op het online web naar een goed verhuurbedrijf. Vaak heeft zo’n soort bedrijf een erg duidelijke en overzichtelijke site waar u terecht kunt voor al uw vragen en opmerkingen. Vervolgens kunt u ook erg eenvoudig een afspraak maken over het verhuur, de tap zal vervolgens bij uw thuis of op uw feestlocatie worden afgeleverd.