Biertap huren in Groningen

biertap huren

Biertap huren in Groningen

Wil je een biertap huren in Groningen? Een gezellig feestje of evenement kan niet zonder een lekker vers getapt koud pilsje. En jij weet ook dat het lekkerst bier uit een tap komt in plaats van een blikje of flesje. Huur daarom een biertap en geniet van een onbezorgde avond met je collega’s, vrienden of familie.

Bij het huren van een biertap moet je erop letten dat je de juiste koppeling gebruikt. Veel merken hebben een eigen, specifieke koppeling op de vaten. Ook het koel houden van het bier is een factor waar je rekening mee moet houden. Wat zou het dan handig zijn als er een optie was waarbij je het totale plaatje kan huren, geen rekening hoeft te houden met technische informatie en ook nog eens vrijgesteld bent van de schoonmaak. Geen zorgen, geen stress en puur genieten van de sfeer en een lekker biertje.  Heerlijk toch?

Naast de biertap worden ook de frisdranken eventueel wijn compleet verzorgd, inclusief ijsblokjesmachine. Door de jarenlange ervaring kan men precies inschatten wat je nodig hebt, zodat je achteraf niet met teveel ingekochte drank blijft zitten.

Bier van de tap

Voor de biertap kan je kiezen uit diverse merken bier. Van Heineken tot Amstel tot het huismerk, waarmee je nog meer bespaart, maar niet inlevert als het gaat om de kwaliteit van het bier. Huismerk bier is absoluut geen minder product dan het bier van de grote merken.

De juiste kennis, veel ervaring en het beste materiaal. Om een biertap te huren hoeft u voortaan nog  maar aan één bedrijf te denken.


Uitloggen op dit account

Geef een reactie