Bier, wijn, Flugel & energiedrank

horecagoedkoop

Bier, wijn, Flugel & energiedrank

De carnavalskrakers van horecagoedkoop.nl

Het is weer bijna zover; carnaval. Met name in de provincies onder de grote rivieren wordt dit – van oudsher katholieke – feest jaarlijks gevierd onder het genot van een lekker pilsje. Er zijn zelfs petities gestart om de carnavalsdagen om te toveren tot nationale vrije dagen. Dat geeft wel aan hoezeer het leeft. Overigens wordt niet alleen in het zuiden van ons land feest gevierd, ook in delen van Twente doet men mee met deze traditie.

Horecagoedkoop.nl

Om de horecagelegenheden in deze drukke tijden te voorzien van voldoende alcoholische versnaperingen in deze week van praalwagens, als pinguïns verklede burgers en de beste Nederlandstalige hits, hebben ook wij de nodige carnavalskrakers geselecteerd. Want er mag dan wel een hoop bier en wijn doorheen gaan, als echte Nederlanders willen we het liefst zo goedkoop mogelijk aan onze behoeften tegemoet komen. Uit ons complete assortiment hebben we de hardlopers geselecteerd om carnaval tot een groot succes te maken. Bekijk deze topaanbiedingen direct;

Wacht niet te lang met bestellen, want over een week barst het feest al los. En dan zit je niet te wachten op een leeg voorraadmagazijn, waardoor je honderden euro’s aan omzet misloopt.
Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder kijken naar de nieuwe carnavalskraker van de Snollebollekes samen met Coen en Sander van Radio 538.


Uitloggen op dit account

Geef een reactie