Jongensfiets

Jongensfiets

Jongensfiets cadeau geven

Een jongensfiets koop je niet elke dag. Maar de maand van cadeautjes is weer gekomen. Sinterklaas heeft zijn pakjesboot netjes aangemeerd in Dokkum en stuurt vanavond al zijn pieten over de daken om pakjes door schoorstenen te gooien. En als de goedheiligman weer is vertrokken naar het zonnige Spanje, is de kerstman op de Noordpool al druk bezig met het tweede grote feest van de donkere en gezellige decembermaand. En hoe maak je jouw zoontje nou gelukkiger dan met een splinternieuwe jongensfiets?

Jongensfiets is favoriet

Veel jongetjes zijn maar al te graag aan het spelen. Het liefst buiten als het weer een beetje meezit. Een van de meest favoriete bezigheden, naast voetballen en verstoppertje, is lekker rondjes rijden op een jongensfiets. Fysiek bezig zijn, plezier maken en vooral de blits maken met de mooiste fiets van iedereen. Het begint al vanaf dat ze een jaar of 5 zijn. Lekker naar buiten op het fietsje met zijwielen voor een veilig ritje over de stoep. Op latere leeftijd kunnen de zijwieltjes eraf gehaald worden en wordt de stoep verruild voor de straat. Elke jongen, van kleuter tot puber, krijgt een lach op zijn gezicht bij een nieuwe jongensfiets voor z’n verjaardag of één van de grote kinderfeesten uit de eerste alinea. Bekijk bijvoorbeeld deze prachtige Jongensfiets 26 inch.

Altec Hero Jongensfiets 20 inch

Soorten en maten jongensfietsen

Het aanbod van jongensfietsen begint dus al bij modellen voor de allerkleinsten. In allerlei stoere kleuren zoals rood, blauw of zwart, maar ook met coole prints van bekende tekenfilms zoals Cars of Paw Patrol. Natuurlijk kunnen daar de zijwielen niet ontbreken. Ook is er gezorgd voor extra veiligheidsmaatregelen op de kleinste jongensfietsen. Brede bandjes zorgen voor stabiliteit en balans en de dichte kettingkast voorkomt dat zoonlief met zijn vingertjes overal tussenkomt. Het blijven natuurlijk wel kinderen.

Hoe ouder de jongens worden,  hoe groter de fiets moet zijn. Voor elke stap omhoog zijn er maten jongensfietsen te krijgen. De kleinste maat is 12 inch en oplopend tot 26 inch is er voor elke jongen een fiets die bij hem past. Of het nu is voor korte ritjes in de stad of dat ‘ie elke dag meer dan 10 km heen en weer naar school moet, er is volop keus. Daarnaast zijn er diverse opties als het gaat om het soort remmen en het aantal versnellingen. Ook de framemaat is van belang. Let er bij het aanschaffen van een fiets op dat je een jongensfiets koopt die aansluit bij de lengte van de nieuwe eigenaar.


Uitloggen op dit account

Geef een reactie