Archieven: activiteiten

fietsenwinkel

Fietsen als activiteit

Fietsen is ontzettend populair in Nederland. Het is een activiteit die zowel wordt gedaan om van a naar b te komen. Maar natuurlijk ook als echte activiteit. Met alle mogelijkheden die er nu zijn qua fietsen is dat niet zo gek. De E-bikes nemen een vlucht en het wordt steeds makkelijker om grote afstanden af te leggen.

Zuid Holland

Er is ontzettend veel te doen in Zuid Holland. Bij de fietsers is deze provincie ook echt in opkomst. Met prachtige steden als Den Haag, Delft, Rijswijk en Maassluis is er altijd wel wat leuks doen. Het mooie aan deze provincie is dat er in elke stad ontzettend goede fietsenmakers zetten.

Fietsenwinkels

Wij zijn actief op zoek gegaan naar de beste fietsenwinkels in deze omgeving. Hier is een prachtige top 4 uitgekomen die we graag met jullie willen delen

  1. Fietsenwinkel Den Haag
  2. Fietsenwinkel Delft
  3. Fietsenwinkel Maassluis
  4. Fietsenwinkel Rijswijk

Wat is volgens jullie de beste fiets in deze winkels? Laat het ons weten in een reactie?


Professioneel leren zeilen tijdens een zeilkamp

Zeilkamp, een leuke belevenis in uw vakantie!

U wilt vast wel eens een andere vakantie dan dat u elk jaar heeft en u bent op zoek naar leuke activiteiten. U gaat erg vaak op strandvakantie in het buitenland of naar een leuke plaats in Nederland, ook natuurlijk erg leuk maar het is ook eens leuk om een doe vakantie te hebben. Een vakantie waarbij u niet alleen geniet van het weer maar ook nog eens fanatiek bezig bent. Op deze manier haalt u namelijk wel het maximale uit uw vakantie, dit zal ook erg veel voldoening geven. Het is een erg leuk idee om eens een zeilkamp te proberen. Een zeilkamp kan namelijk het hoogtepunt van uw vakantie zijn. U kunt namelijk met vrienden de hele dag gezellig zeilen, maar daarnaast biedt een goede zeilschool ook nog erg veel activiteiten aan. Dat is wel zo leuk, u zult zich namelijk op deze manier geen moment vergeten tijdens die geweldige week. Vaak is het ’s zomers mooi weer, u heeft ook genoeg tijd om lekker van de zon te genieten. Daarnaast leert u natuurlijk op erg goed niveau zeilen. Zeilkamp is ook voor elk niveau, wanneer u al aardig kunt zeilen kunt u alsnog op zeilkamp om uw niveau nog hoger te maken. Echter wanneer u geen enkele ervaring met zeilen heeft, is het ook geen enkel probleem om op kamp te gaan. U leert namelijk op niveau de zeilvaardigheden. Bij het kamp is er ook genoeg tijd om lekker te genieten van uw vrije tijd met uw, misschien wel pas gemaakte, vrienden.

Hoe ziet de zeilweek eruit?

U kunt uw zeilklamp eigenlijk vrij indelen. Het is aan u de keus of u wilt blijven slapen bij het zeilkamp of dat u liever thuis slaapt. Wanneer u thuis slaapt, kunt u in de ochtend naar het zeilkamp komen. Iedereen gaat dan namelijk meteen het water op en hier krijgt iedereen instructies om goed te leren zeilen. In de middag kunt u lekker gaan lunchen op het terrein van het kamp. Daarna kunt u weer lekker gaan zeilen op het meer. In de avond kunt u ervoor kiezen om te gaan eten op het zeilkamp. Dit is echter niet verplicht, wanneer u liever naar huis wilt gaan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Vervolgens kunt u genieten van de spelletjes avonden.


Op surfkamp in het noorden

Surfkamp

U wilt eens een andere vakantie dan anders. Normaal gesproken gaat u altijd op strandvakantie, een ontdekkingsvakantie of eens een leuke stad zoals Sneek bezoeken, maar dit keer wilt u compleet iets anders. Het kan dan erg leuk zijn om eens een doe vakantie te ondernemen. Vaak wordt er dan meteen aan zeilkamp of iets dergelijks gedacht, maar denk eens aan een surfkamp. Ook erg leuk en vooral erg leerzaam. Surfen is namelijk een erg leuke sport. U heeft vast wel eens wat surfers voorbij zien gaan op het strand en dan afgevraagd hoe zij zo lang op het board kunnen staan. Het lijkt vrij moeilijk, maar wanneer u op surfkamp gaat zult u merken dat u dit al binnen een dag onder de knie heeft. U leert stap voor stap hoe u zo lang mogelijk op het board kan blijven staan zodat u veel plezier op het water zult beleven. Naast leerzaam is een surfkamp ook erg gezellig. U kunt namelijk op surfkamp gaan samen met uw vrienden, maar het is ook geen enkel probleem om alleen op surfkamp te gaan. Genoeg mensen gaan alleen op kamp en u leert erg gemakkelijk nieuwe vrienden kennen. Dit maakt het surfkamp erg gezellig en u zult hierdoor vrienden voor het leven leren kennen en er staat u een fantastische tijd tegemoet. U kunt naast het surfen ook lekker genieten van het mooie weer, u kunt bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen in het meer waar u in de ochtend heeft gesurft. In de avond kunt u leuke spelletjes doen met uw vrienden, er worden leuke avonden georganiseerd waaraan u kunt deelnemen.

De indeling van het surfkamp

Wanneer u besluit om deel te nemen aan het surfkamp, staat u een fantastische week te wachten. U kunt er zelf voor kiezen om te blijven slapen op de accommodatie van de surfschool maar u kunt er ook voor kiezen om lekker thuis te blijven slapen. Na het ontbijt gaat iedereen het water op om goed te leren surfen. Vervolgens wordt er geluncht en kunt u weer het water op of gewoon lekker genieten van het mooie weer, u kunt bijvoorbeeld ook gaan zwemmen. In de avonden worden veel spelletjes georganiseerd maar wanneer u liever naar huis gaat is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.